facebook
twitter
twitter

Αναζήτηση εκδρομής

ΑΠΟ 415€

Πράγα - Βουδαπέστη

8 Ημέρες Οδικώς
Βιέννη

Βιέννη

Πράγα

Πράγα

Βιέννη

Βιέννη

Πράγα

Πράγα

Βιέννη

Βιέννη

Πράγα

Πράγα

Βιέννη

Βιέννη

Πράγα

Πράγα

Βιέννη

Βιέννη

Πράγα

Πράγα

Βιέννη

Βιέννη

Πράγα

Πράγα

Βιέννη

Βιέννη

Πράγα

Πράγα

Βιέννη

Βιέννη

Βουδαπέστη

Βουδαπέστη

Βουδαπέστη

Βουδαπέστη

Βουδαπέστη

Βουδαπέστη

Βουδαπέστη

Βουδαπέστη

Βουδαπέστη

Βουδαπέστη

Βιέννη
Πράγα
Βιέννη
Πράγα
Βιέννη
Πράγα
Βιέννη
Πράγα
Βιέννη
Πράγα
Βιέννη
Πράγα
Βιέννη
Πράγα
Βιέννη
Βουδαπέστη
Βουδαπέστη
Βουδαπέστη
Βουδαπέστη
Βουδαπέστη

1η ημέρα: Αθήνα – Θεσσαλονίκη

Συγκέντρωση στα γραφεία μας και αναχώρηση. Πρώτη στάση για καφέ στα Καμένα Βούρλα και συνεχίζουμε για να κάνουμε την δεύτερη στάση μας στο ύψος του Βόλου. Το απόγευμα άφιξη στην όμορφη Θεσσαλονίκη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την νύφη του Θερμαϊκού. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Θεσσαλονίκη – Νις – Βελιγράδι – Νόβισαντ – Βουδαπέστη

Συγκέντρωση το πρωί και αναχώρηση για τη Βουδαπέστη. Στάση στα αφορολόγητα για πιθανές αγορές και φθάνουμε το βράδυ στη Βουδαπέστη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

3η ημέρα: Βουδαπέστη – Ξενάγηση πόλης

Πρόγευμα και αμέσως μετά θα αρχίσουμε την περιήγησή μας στην πόλη, αρχικά με το λεωφορείο και αργότερα με τα πόδια. Τα ωραιότερα κτίρια της Βουδαπέστης είναι χτισμένα πάνω στις όχθες του Δούναβη, μεταξύ των οποίων το Βασιλικό Ανάκτορο, εκκλησίες, ιστορικά ανάκτορα και το Κοινοβούλιο της Ουγγαρίας. Πεζή περιήγηση: H συνοικία του Πύργου και η Παλιά Πόλη έχουν πεζοδρομηθεί και επανέκτησαν την αρχική τους γοητεία. Στην περιοχή του λόφου του Πύργου, μπορεί κανείς να επισκεφθεί εκτός από το Ανάκτορο των Aψβούργων, το Μουσείο Ιστορίας της Βουδαπέστης, την κρήνη του Mατθία, το Θέατρο του Πύργου, το Ανάκτορο Σάντορ αλλά και την Εθνική Πινακοθήκη Ουγγαρίας, όπου είναι συγκεντρωμένα τα πολυτιμότερα έργα ουγγρικής τέχνης. Αξίζει να δείτε τον ναό του Aγίου Mατθία, τον «Προμαχώνα των Ψαράδων» με τους κωνικούς πύργους και την υπέροχη θέα. Το μεσημέρι θα γευματίσουμε εξ ιδίων στο κέντρο της πόλης και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο. Το βράδυ σας προτείνουμε κρουαζιέρα στον Δούναβη.

4η ημέρα: Βουδαπέστη – Βιέννη – Ξενάγηση πόλης – Πράγα

Πρόγευμα και αναχώρηση για τη Βιέννη. Θα επισκεφθούμε τα θερινά ανάκτορα της Μαρίας Θηρεσίας, το πασίγνωστο Σένμπρουν που θεωρείται ισάξιο των Βερσαλλιών, θα δούμε το ανάκτορο Μπελβεντέρε και θα περιηγηθούμε την περίφημη λεωφόρο του Ρινγκ όπου θα θαυμάσουμε τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της Βιέννης, όπως το Δημοτικό Πάρκο, την Όπερα, το τετράγωνο των Μουσείων, την πύλη του Φραγκίσκου Ιωσήφ, το Κοινοβούλιο, το Δημαρχείο, το παλιό Ανακτορικό θέατρο, το Πανεπιστήμιο και την Εκκλησία του Τάματος, τη Φωτίφ Κίρχε. Θα καταλήξουμε στον καθεδρικό ναό του Αγίου Στεφάνου και θα περπατήσουμε στην ιστορική συνοικία της ελληνικής παροικίας. Στη συνέχεια αναχώρηση για την Πράγα. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος.
 

5η ημέρα: Πράγα – Ξενάγηση πόλης

Πρόγευμα και στη συνέχεια θα ξεκινήσουμε την ξενάγηση πόλης. Μεταξύ άλλων θα δούμε την πλατεία της παλιάς πόλης, το μεσαιωνικό δημαρχείο με το αστρονομικό ρολόι, το ναό της Παναγίας Τυν, την εβραϊκή συνοικία, το γοτθικό Πύργο της πυρίτιδας, το πανεπιστήμιο του Καρόλου, το θέατρο Νόστιτς, την πλατεία Βενσεσλάβ, την εθνική βιβλιοθήκη, το μέγαρο φιλαρμονικής, και θα περπατήσουμε στη πέτρινη γέφυρα του Καρόλου στολισμένη με τριάντα αγάλματα αγίων. Θα επιβιβαστούμε σε καραβάκι όπου θα ακολουθήσει δίωρη κρουαζιέρα με γεύμα. Το βράδυ προτείνουμε παράσταση Μαύρου θεάτρου.

6η ημέρα: Πράγα – Ζάγκρεμπ – Ξενάγηση πόλης

Πρόγευμα και αναχώρηση για το Ζάγκρεμπ. Θα δούμε τα ιστορικά μνημεία, τα στενά δρομάκια, τους ποδηλατόδρομους, τα μικρά καφέ. Επίσης θα δούμε την εκκλησία του Αγίου Μάρκου, το κοινοβούλιο και το προεδρικό Μέγαρο. Στη συνέχεια τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος.

7η ημέρα: Ζάγκρεμπ – Θεσσαλονίκη

Πρόγευμα και αναχώρηση. Με τις απαραίτητες στάσεις άφιξη στην Θεσσαλονίκη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, διανυκτερευση.

8η ημέρα: Θεσσαλονίκη – Αθήνα

Πρωινό και αναχώρηση  στις 10.00. Με ενδιάμεσες  στάσεις για καφέ και γεμάτοι αναμνήσεις, αργά το απόγευμα άφιξη στην Αθήνα στο σημείο από όπου ξεκίνησε το όμορφο αυτό ταξίδι.

Περιλαμβάνονται:

  • Επτά (7) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία όπως αναφέρονται στον τιμοκατάλογο.
  • Πρόγευμα σε μπουφέ στον χώρο του ξενοδοχείου καθημερινά.
  • Μετακινήσεις, ξεναγήσεις και εκδρομές με πολυτελή λεωφορεία, σύμφωνα με το παραπάνω πρόγραμμα.
  • Έλληνας έμπειρος συνοδός-αρχηγός του γραφείου μας καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.
  • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά.
  • Είσοδοι σε μουσεία, κάστρα, θεάματα, αρχαιολογικούς χώρους και γενικά όπου απαιτείται.
  • Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναγράφεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΙΜΗ
ΚΑΤΑ
ΑΤΟΜΟ
ΠΑΙΔΙ ΜΟΝΟ-
ΚΛΙΝΟ
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
Τηλεφωνική κράτηση 210 32 50 064
* ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ

Αθήνα

Μητροπόλεως 5, Αθήνα, Τηλ. 210 32 50 064

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πανελλαδικά

801 11 200 100

Αθήνα

210 32 50 064