facebook
twitter
twitter

Αναζήτηση εκδρομής

ΑΠΟ 655€

Βρυξέλλες - Άμστερνταμ

6 Ημέρες Αεροπορικώς
Άμστερνταμ

Άμστερνταμ

Άμστερνταμ

Άμστερνταμ

Άμστερνταμ

Άμστερνταμ

Άμστερνταμ

Άμστερνταμ

Άμστερνταμ

Άμστερνταμ

Άμστερνταμ

Άμστερνταμ

Άμστερνταμ

Άμστερνταμ

Άμστερνταμ

Άμστερνταμ

Άμστερνταμ

Άμστερνταμ

Άμστερνταμ

Άμστερνταμ

Άμστερνταμ
Άμστερνταμ
Άμστερνταμ
Άμστερνταμ
Άμστερνταμ
Άμστερνταμ
Άμστερνταμ
Άμστερνταμ
Άμστερνταμ
Άμστερνταμ

1η ημέρα: Αναχώρηση - Πτήση για Βρυξέλλες

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Βρυξέλλες (Σαρλερουά). Στη συνέχεια, σε περίπου μία ώρα, θα βρεθούμε οδικώς στην πρωτεύουσα του Βελγίου και έδρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Βρυξέλλες. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

2η ημέρα: Βρυξέλλες - Αμβέρσα - Ρότερνταμ - Χάγη - Άμστερνταμ

Πρόγευμα και αναχωρούμε για την Αμβέρσα, γνωστή και ως «πόλη των διαμαντιών», καθώς εκεί διακινείται άνω του 70% του συνόλου των διαμαντιών παγκοσμίως. Συνεχίζουμε με προορισμό το Ρότερνταμ που βρίσκεται στις εκβολές του Ρήνου και αποτελεί το μεγαλύτερο εμπορικό λιμάνι του κόσμου με ουρανοξύστες και εντυπωσιακές γέφυρες. Αναχώρηση για τη διοικητική πρωτεύουσα της Ολλανδίας, Χάγη που αποτελεί έδρα του Διεθνούς Δικαστηρίου της Δικαιοσύνης, του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου, αλλά και του ολλανδικού Κοινοβουλίου. Θα θαυμάσουμε το Παλάτι της Ειρήνης και τα μοναδικής αρχιτεκτονικής αξίας κτίρια που στεγάζουν διπλωματικές αποστολές και υπηρεσίες, συγκροτώντας τη μεγαλύτερη και πιο κοσμική παραλία της Ολλανδίας. Τέλος, άφιξη στην πρωτεύουσα της Ολλανδίας, Άμστερνταμ.

3η ημέρα: Άμστερνταμ (περιήγηση πόλης) - Ψαροχώρια

Πρόγευμα και ξεκινάμε την περιήγησή μας στην πόλη. Ο παραδοσιακός μύλος του Rembrandt στις όχθες του ποταμού Amstel, το εντυπωσιακό στάδιο Αρένα, η Heineken, το επιβλητικό Rijksmuseum, η πανύψηλη Δυτική Εκκλησία, το μοναδικό Παλάτι του Βασιλιά, ο πλωτός Κεντρικός Σταθμός, είναι μερικά από τα πολλά αξιοθέατα μιας πόλης που «επιπλέει» στη θάλασσα. Θα δούμε τη μεγάλη πλατεία Νταμ με τα Βασιλικό Παλάτι και τη Νέα Εκκλησία, τις πλατείες Ρέμπραντ και Λάιντσεπλεϊν, θα νιώσουμε τη ζωντάνια της πόλης στο γραφικό Ροκινκάι και θα καταλήξουμε στη μεγάλη πλατεία με τη Λυρική Σκηνή. Συνεχίζουμε με επίσκεψη στα γραφικά ολλανδικά ψαροχώρια Φόλενταμ (Volendam) και Μάρκεν (Marken). Κατά τη διάρκεια της εκδρομής θα επισκεφθούμε ένα τοπικό παραδοσιακό τυροκομείο όπου η μικρή Ολλανδέζα ντυμένη με τοπική φορεσιά θα μας εξηγήσει πως παρασκευάζονται τα περίφημα ολλανδικά τυριά. Επιστροφή στο Άμστερνταμ όπου σας προτείνουμε να επισκεφθείτε το μουσείο Βαν Γκογκ.

4η ημέρα: Άμστερνταμ - Μπριζ - Γάνδη - Βρυξέλλες

Πρόγευμα και αναχωρούμε για μια από τις ομορφότερες πόλεις της κεντρικής Ευρώπης, τη γραφική Μπριζ, όπου θα δούμε τον πύργο του ναού της Παναγίας που αποτελεί το ψηλότερο τούβλινο κτίριο της Ευρώπης και φιλοξενεί το γλυπτό του Μιχαήλ Άγγελου «η Παρθένος και το Θείο Βρέφος». Η πόλη είναι γεμάτη από γραφικά κανάλια, παραμυθένιες λίμνες, όπως η Minnewater, και πλακόστρωτα μεσαιωνικά δρομάκια. Συνεχίζουμε με προορισμό τη Γάνδη, μία από τις παλαιότερες πόλεις του Βελγίου. Εκεί, μεταξύ άλλων, θα δούμε το κάστρο των Ιπποτών και θα γνωρίσουμε την πόλη που υπήρξε κατά τον Μεσαίωνα σπουδαίο εμπορικό λιμάνι. Τέλος, άφιξη στις Βρυξέλλες.

 

5η ημέρα: Βρυξέλλες (ξενάγηση) - Βατερλό

Πρόγευμα και θα ξεκινήσουμε την περιήγησή μας στην αριστοκρατική πόλη των Βρυξελλών. Θα δούμε μία από τις ωραιότερες πλατείες του κόσμου, την πλατεία Γκραν-Πλας (Μεγάλη Πλατεία) με το εντυπωσιακό δημαρχείο, τον οίκο του βασιλιά, το παλάτι των Δουκών της Βραβάντης και άλλα αναγεννησιακά φλαμανδικά κτίρια. Επιπλέον, θα θαυμάσουμε κτίριο του βελγικού Κοινοβουλίου, τον γοτθικό καθεδρικό ναό του Αγίου Μιχαήλ, τα κτίρια της Ε.Ε., την αψίδα του Θριάμβου κ.ά. Στη συνέχεια, θα επισκεφθούμε το ιστορικό πεδίο της μάχης του Βατερλό, όπου τον Ιούνιο του 1815 ο Ναπολέων έχασε την μάχη από τις ενωμένες δυνάμεις των Άγγλων, Φλαμανδών και Πρώσων, οι οποίοι έφθασαν την τελευταία στιγμή, ανατρέποντας την έκβαση του πολέμου, που μέχρι εκείνη τη στιγμή έκλεινε υπέρ των Γάλλων. Φθάνοντας, θα επισκεφθούμε τον ύψους 40 μέτρων Τύμβο και το «Πανόραμα», ένα κτίριο σε στυλ Ροτόντας, όπου εκτίθεται ένας μοναδικός κυκλικός πίνακας του ζωγράφου Domulin, με την αναπαράσταση της μάχης.

6η ημέρα: Βρυξέλλες - Πτήση επιστροφής

Ξημερώματα μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής.

 

Περιλαμβάνονται:

 • Αεροπορικά εισιτήρια με την Ryanair
 • Φόροι αεροδρομίων
 • Διαμονή σε ξενοδοχεία 3* ή 4*
 • Ημιδιατροφή
 • Μεταφορές από και προς τα αεροδρόμια του εξωτερικού
 • Μετακινήσεις με πολυτελή λεωφορεία
 • Περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
 • Έμπειρος αρχηγός – συνοδός
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται:

 • Ό,τι δεν αναφέρεται στον πρόγραμμα ή αναγράφεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
 • Είσοδοι μουσείων και μνημείων
 • Checkpoints €30
ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΙΜΗ
ΚΑΤΑ
ΑΤΟΜΟ
ΜΟΝΟ-
ΚΛΙΝΟ
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
Τηλεφωνική κράτηση 210 32 50 064
* ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ

Αθήνα

Μητροπόλεως 5, Αθήνα, Τηλ. 210 32 50 064

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πανελλαδικά

801 11 200 100

Αθήνα

210 32 50 064