facebook
twitter
twitter

Αναζήτηση εκδρομής

ΑΠΟ 650€

Καρδιά της Ευρώπης - Άμστερνταμ - Βρυξέλλες

6 Ημέρες Αεροπορικώς
Άμστερνταμ

Άμστερνταμ

Άμστερνταμ

Άμστερνταμ

Άμστερνταμ

Άμστερνταμ

Άμστερνταμ

Άμστερνταμ

Άμστερνταμ

Άμστερνταμ

Άμστερνταμ

Άμστερνταμ

Άμστερνταμ

Άμστερνταμ

Άμστερνταμ

Άμστερνταμ

Άμστερνταμ

Άμστερνταμ

Άμστερνταμ

Άμστερνταμ

Άμστερνταμ
Άμστερνταμ
Άμστερνταμ
Άμστερνταμ
Άμστερνταμ
Άμστερνταμ
Άμστερνταμ
Άμστερνταμ
Άμστερνταμ
Άμστερνταμ

1η ημέρα: Πτήση για Άιντχοβεν - Άμστερνταμ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το Άιντχοβεν. Στη συνέχεια σε περίπου μιάμιση ώρα θα βρεθούμε οδικώς στο Άμστερνταμ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Άμστερνταμ - περιήγηση πόλης

Πρόγευμα και ξεκινάμε την περιήγησή μας στην πόλη. Ο παραδοσιακός μύλος του Rembrandt στις όχθες του ποταμού Amstel, το εντυπωσιακό στάδιο Αρένα, η Heineken, το επιβλητικό Rijksmuseum, η πανύψηλη Δυτική Εκκλησία, το μοναδικό Παλάτι του Βασιλιά, ο πλωτός Κεντρικός Σταθμός, είναι μερικά από τα πολλά αξιοθέατα μιας πόλης που «επιπλέει» στη θάλασσα. Θα δούμε την μεγάλη πλατεία Νταμ με τα Βασιλικό Παλάτι και τη Νέα Εκκλησία, τις πλατείες Ρέμπραντ και Λάιντσεπλεϊν, θα νιώσουμε τη ζωντάνια της πόλης στο γραφικό Ροκινκάι και θα καταλήξουμε στη μεγάλη πλατεία με τη Λυρική Σκηνή. Δείπνο και σας προτείνουμε έναν προαιρετικό περίπατο στη φημισμένη συνοικία με τα «κόκκινα φανάρια» (Red Light District). Διανυκτέρευση.  

3η ημέρα: Άμστερνταμ - Ζάανσε Σανς - Φόλενταμ - Μάρκεν

Πρόγευμα και αναχωρούμε διασχίζοντας το κλασικό τοπίο της ολλανδικής εξοχής με τα πόλντερς και τα μικρά κανάλια. Στο φημισμένο και πανέμορφο χωριό Ζάανσε Σανς (Zaanse Schans) θα θαυμάσουμε τους παραδοσιακούς ανεμόμυλους. Συνεχίζουμε με επίσκεψη στα γραφικά ολλανδικά ψαροχώρια Φόλενταμ (Volendam) και Μάρκεν (Marken). Κατά τη διάρκεια της εκδρομής θα επισκεφθούμε ένα τοπικό παραδοσιακό τυροκομείο όπου η μικρή Ολλανδέζα ντυμένη με τοπική φορεσιά θα μας εξηγήσει πως παρασκευάζονται τα περίφημα ολλανδικά τυριά. Επιστροφή στο Άμστερνταμ όπου σας προτείνουμε να επισκεφθείτε το μουσείο Βαν Γκογκ. Δείπνο. Διανυκτέρευση

4η ημέρα: Άμστερνταμ - Χάγη - Ντελφτ - Ρότερνταμ - Αμβέρσα - Βρυξέλλες

Πρόγευμα και αναχώρηση για τη διοικητική πρωτεύουσα της Ολλανδίας, τη Χάγη που αποτελεί έδρα του Διεθνούς Δικαστηρίου της Δικαιοσύνης, του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου, αλλά και του ολλανδικού Κοινοβουλίου. Θα θαυμάσουμε το Παλάτι της Ειρήνης και τα μοναδικής αρχιτεκτονικής αξίας κτίρια που στεγάζουν διπλωματικές αποστολές και υπηρεσίες, συγκροτώντας τη μεγαλύτερη και πιο κοσμική παραλία της Ολλανδίας. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε προς τη μεσαιωνική πόλη Ντελφτ που αποτέλεσε την πρώτη πρωτεύουσα του ολλανδικού κράτους και διαθέτει ένα πανέμορφο ιστορικό κέντρο με επιβλητικούς και μεγαλοπρεπείς ναούς. Συνεχίζουμε με προορισμό το Ρότερνταμ που βρίσκεται στις εκβολές του Ρήνου και αποτελεί το μεγαλύτερο εμπορικό λιμάνι του κόσμου με ουρανοξύστες και εντυπωσιακές γέφυρες. Επόμενος προορισμός η Αμβέρσα, γνωστή και ως «πόλη των διαμαντιών», καθώς εκεί διακινείται άνω του 70% του συνόλου των διαμαντιών παγκοσμίως. Τελικός προορισμός μία από τις ομορφότερες πόλεις του Βελγίου και έδρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι Βρυξέλλες. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

5η ημέρα: Βρυξέλλες - Γάνδη - Μπριζ

Πρόγευμα και θα ξεκινήσουμε την περιήγησή μας στην αριστοκρατική πόλη των Βρυξελλών. Θα δούμε μία από τις ωραιότερες πλατείες του κόσμου, την πλατεία Γκραν-Πλας (Μεγάλη Πλατεία) με το εντυπωσιακό δημαρχείο, τον οίκο του βασιλιά, το παλάτι των Δουκών της Βραβάντης και άλλα αναγεννησιακά φλαμανδικά κτίρια. Επιπλέον, θα θαυμάσουμε κτίριο του βελγικού Κοινοβουλίου, τον γοτθικό καθεδρικό ναό του Αγίου Μιχαήλ, τα κτίρια της Ε.Ε., την αψίδα του Θριάμβου κ.ά. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε με προορισμό τη Γάνδη, μία από τις παλαιότερες πόλεις του Βελγίου. Εκεί, μεταξύ άλλων, θα δούμε το κάστρο των Ιπποτών και θα γνωρίσουμε την πόλη που υπήρξε κατά τον Μεσαίωνα σπουδαίο εμπορικό λιμάνι. Συνεχίζουμε σε μια από τις ομορφότερες πόλεις της κεντρικής Ευρώπης, τη γραφική Μπριζ, όπου θα δούμε τον πύργο του ναού της Παναγίας που αποτελεί το ψηλότερο τούβλινο κτίριο της Ευρώπης και φιλοξενεί το γλυπτό του Μιχαήλ Άγγελου «η Παρθένος και το Θείο Βρέφος». Η πόλη είναι γεμάτη από γραφικά κανάλια, παραμυθένιες λίμνες, όπως η Minnewater, και πλακόστρωτα μεσαιωνικά δρομάκια. Ελεύθερος χρόνος και επιστροφή στις Βρυξέλες. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

6η ημέρα: Βρυξέλλες - Πτήση Επιστροφής

Πρόγευμα και ελεύθερος χρόνος για τις τελευταίες αγορές. Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής.

 

Περιλαμβάνονται:

  • Αεροπορικά εισιτήρια. Φόροι αεροδρομίων.
  • Μεταφορές από και προς τα αεροδρόμια του εξωτερικού.
  • Μετακινήσεις με πολυτελή λεωφορεία.
  • Διαμονή σε ξενοδοχεία 3* ή 4*.
  •  Ημιδιατροφή.
  • Περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  • Έμπειρος αρχηγός - συνοδός.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης. Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Ό,τι δεν αναφέρεται στον πρόγραμμα ή αναγράφεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
  • Είσοδοι μουσείων και μνημείων.
ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΙΜΗ
ΚΑΤΑ
ΑΤΟΜΟ
ΜΟΝΟ-
ΚΛΙΝΟ
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
ΑΪΝΤΧΟΒΕΝ-ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ 120 KM
ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ - ΖΑΑΝΣΕ ΣΑΝΣ 20 KM
ΖΑΑΝΣΕ ΣΑΝΣ - ΦΟΛΕΝΤΑΜ 25 ΚΜ
ΦΟΛΕΝΤΑΜ - ΜΑΡΚΕΝ 15 ΚΜ
ΜΑΡΚΕΝ - ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ 25 KM
ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ-ΧΑΓΗ 65 ΚΜ
ΧΑΓΗ - ΝΤΕΛΦΤ 15 ΚΜ
ΝΤΕΛΦΤ - ΡΟΤΕΡΝΤΑΜ 15 ΚΜ
ΡΟΤΕΡΝΤΑΜ - ΑΜΒΕΡΣΑ 100 ΚΜ
ΑΜΒΕΡΣΑ - ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ 45 ΚΜ
ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ - ΓΑΝΔΗ 60 ΚΜ
ΓΑΝΔΗ - ΜΠΡΙΖ 50 ΚΜ
ΜΠΡΙΖ - ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ 100 ΚΜ
Τηλεφωνική κράτηση 210 32 50 064
* ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ

Αθήνα

Μητροπόλεως 5, Αθήνα, Τηλ. 210 32 50 064

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πανελλαδικά

801 11 200 100

Αθήνα

210 32 50 064